Edirne'de yaşayan, ancak Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki özel bir hastanede doktor olarak çalışan yabancı uyruklu E.V.'nin iddialarına göre, çalıştığı hastanenin başhekimi A.Ç. nöbet gecesi kendisini odasına çağırıp sohbet etmeye başladı. Sohbet esnasında başhekimin kendisine ikram ettiği içkiyi içtiğini ifade eden kadın doktor, bu sırada başhekimin kendisine hap verdiğini bu hapı da içtiğini anlattı.
"Sedyeye yatırıp kıyafetlerimi çıkardı"
Hapı içtikten sonra kontrolünü kaybeden kadın, başhekim tarafından odadaki sedyenin üzerine yatırılmasının ardından, başhekimin odanın kapılarını kilitleyip kendisinin kıyafetlerini çıkarmaya başladığını öne sürdü. Kullandığı hap ve içki nedeniyle zayıf düştüğünü ve başhekime karşı koyamadığını anlatan kadın doktor, kendisine cinsel saldırıda bulunulduğunu iddia etti.
Başhetime 15 yıl ceza!
Yaşadığı dehşet verici olayın ardından ikamet ettiği şehir olan Edirne'de psikoloğa giden kadın doktor, başhekim hakkında şikayetçi olmaya karar verdi. Şikayet üzerine gözaltına alınan başhekim, tutuklandı.
"Rızası dışında bir şey yapmadım" dedi
Başhekim A.Ç. hakkında Kırklareli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde nitelikli cinsel saldırı suçundan dava açıldı. Duruşmaya tutuklu sanık başhekim A.Ç. ve avukatlarıyla birlikte mağdur doktor E.V.'nin avukatları katıldı. Duruşma savcısı, başhekim A.Ç.'nin nitelikli cinsel saldırı suçundan cezalandırılmasını istedi. Son sözü sorulan sanık başhekim A.Ç., "Rızası dışında bir şey yapmadım. Bu suçu işlemedim" dedi. Kadın doktor E.V.'nin avukatı Bedia Mutlu Mirzabey de savunmasında, doktor olan mağdurun namus değerleri hakkında yalan söylemeyeceğini söyledi.