• DOLAR 32,28 %0.02
  • EURO 35,20 %0.08
  • ALTIN 2.470,34 %0.10
  • BİST100 10.159 %-0.15
  • BITCOIN 66.000 %6.88
  • ETHERIUM 3.030 %4.91
17°
1 gün önce Siverek

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yağmur sonrasında ortaya çıkan gökkuşağı görsel şölen oluşturdu.

2 gün önce Şanlıurfa

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne (TİGEM) bağlı dünyanın tek parça halindeki en büyük arazisine sahip olan Ceylanpınar Tarım İşletmeleri Müdürlüğünde deneme ekimi yapılan yeni ürünlerden olumlu sonuçlar elde edildi. Tohumlarının da değerlendirileceği ürünler bölge çiftçisinin umudu oldu.

2 gün önce ASAYİŞ

Şanlıurfa’da düğünde havaya açılan ateş sonucu ağır yaralanan ve karnındaki 3 aylık bebeğini kaybeden kadın, hastanedeki 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

2 gün önce Şanlıurfa

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi Suriye sınırında düzenlenen uçurtma şenliğinde rengarenk uçurmalar gökyüzünü süsledi.

2 gün önce Şanlıurfa

Letonya'nın Ankara Büyükelçisi Peteris Vaivars ve Letonya Gaziantep Fahri Konsolosu Soner Bacaksız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a ziyaret gerçekleştirdi

1 hafta önce Dünya

Fransa'da Filistin'e destek eylemleri üniversitelerin ardından liselere de yayıldı.. onlarca lisede, İsrail saldırılarının sürdüğü Gazze ile dayanışma eylemi yapıldı ve ateşkes sağlanana kadar okula gidilmeyeceği açıklandı..

1 hafta önce Şanlıurfa

Şanlıurfa'da son günlerde yaşanan sağanak yağış, dolu ve seller nedeniyle sahaya inen ziraat mühendisleri, çiftçileri tarım sigortalarının önemi konusunda konusunda bilgilendirdi.

1 hafta önce GENEL

En bereketli baharlar misali şimdi Şanlıurfa… İnsanlığa milad tarihiyle, gönüllere nefes huzuruyla, nesilden nesile aktarılan hoş görüsüyle, binbir çeşit gastronomisiyle ve yaşanmış öykülerden nağmelere ulaşan türküleriyle Urfa ve Urfalının tomurcuklar verdiğini görmek beni ziyadesiyle mutlu etti…

1 hafta önce Ekonomi

ABD merkezli Bloomberg'in haberine göre; Türkiye, terör devleti İsrail ile bütün ticareti durdurarak ambargo uygulama kararı aldı.

2 hafta önce GENEL

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili bir mesaj yayımladı.